Tarvitset:
4 kpl rieskaleipiä
Poronlihaa, leikkelettä
Creme Bonjour savuporo-tuorejuustoa
salaattia
kurkkua
miniluumutomaatteja
Poronlihaa, leikkelettä
Creme Bonjour savuporo-tuorejuustoa
salaattia
kurkkua
miniluumutomaatteja
Tee näin:
Voitele rieskat tuorejuustolla. Pilko tomaatit kahtia ja veistele kurkusta juustohöylällä ohuita, pitkiä siivuja. Valmista rullat samaan tapaan kuin tekisit voileipiä. Kääri rieskat rullalle ja upota muutamaan kohtaan esim. coctailtikkuja, jotta rullat pysyy kasassa. Peitä rullat kelmulla ja laita ne hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua. Leikkaa rullista 2-3 cm paksuja suupaloja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista.