Tein viikolla pitkästä aikaa helppoa ja herkullista Pasta Carbonaraa. Juusto kruunaa tämänkin arkiruoan.
Pasta Carbonara
4 annosta
Tarvitset:
Tarvitset:
300 g pastaa
1 pkt pekonia
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
mustapippuria
suolaa
Juustoraastetta
Tee näin:
2 valkosipulinkynttä
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
mustapippuria
suolaa
Juustoraastetta
Tee näin:
Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Pilko pekoni ja hienonna valkosipulinkynnet. Ruskista pekoni pannulla ja lisää loppuksi pannulle valkosipulit. Sekoita kulhossa ruokakerma, kananmunat ja mausteet. Sekoita pastan joukkoon pekonipalat. Lopuksi kaada kuuman pastan joukkoon kerma-munaseos.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista.