22.4.2020

UUNITORTILLAT

Meillä tykätään syödä nämä herkut niin sanotusti pitsan tapaan. Eli kokoamme kaikki ainekset lättyjen päälle ja käytämme niitä sen verran uunissa, että juusto sulaa väliin. Monesti tehdään myös freesi salaatti kyytipojaksi, avot! 

Uunitortillat

Tarvitset:
400 g jauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 prk tomaattimurskaa
1 pieni paprika
1 pss maissia (pakaste)

suolaa
pippuria

8 kpl tortillalättyjä
cheddarjuustoa

1 pss Santa Maria Taco 
Spice Mix -mausteseos

Tee näin: 
Pilko sipulit ja paprika. Kuullota niitä pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Mausta suolalla ja pippurilla. Kun jauheliha on ruskistunut, lisää pannulle tomaattimurska ja sulatetut maissit. Lopuksi lisää mausteseos ja anna täytteen muhia hetki pannulla. Asettele tortillalätyt uunipellille (muista leivinpaperi) ja jaa jauhelihaseos neljään osaan eli neljän tortillalätyn päälle. Lisää cheddarjuusto ja asettele tortillalätyt ”hatuksi” jokaisen lätyn päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.