7.7.2019

LUONTO - MAKROTEX
Rantareitti on Hämeenlinnan helmi. Reitti Rantakasinon rannasta aina Varikonnimeen asti antaa mahdollisuuden muun muassa lenkkeilylle, retkeilylle, uimiselle, kalastamiselle tai vaikkapa grillaamiselle aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa ja mikä parasta, järvenrannalla.

Reitin varrelta löytyy puistoalueita, joista mainittakoon muun muassa linnanpuisto kesätapahtumineen, Hämeen Linna ja sen yhteyteen kuuluva kokonainen museoalue, levähdyspaikkoja, pitkospuita, grillauspaikka ja tietenkin ihana luonto, joka muuttuu koko ajan vuodenaikojen mukaan. Ulkopaikkakuntalaisille vinkkinä: reitille pääsee kätevästi suoraan rautatieasemalta tai vaikkapa Hämeen Linnan parkkipaikalta. 

Pieni lintu-blogissa on tällä viikolla Makrotex valokuvahaaste teemalla luonto. Linkistä pääset katsomaan muiden kuvia! Pieni Lintu

13 kommenttia:

 1. Kauniisti näkyy linna ensimmäisessä kuvassasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sitä on aina mukava ihastella vähän eri kulmista ja paikoista.

   Poista
 2. Tuolla linnassa kävin viime kesänä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä pidit? Itse olen vienyt sinne useamman kerran muualta tulleita vieraita ja tässä vuosien aikana olen käynyt siellä muutenkin erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

   Poista
 3. Tänään kävin hyttysten kanssa lenkillä metsätiellä. Joten en voi olla huokaamatta, että olisipa mahtavaa päästä lenkille näihin maisemiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, ei se ole kovin mukavaa jos koko ajan joutuu huitomaan ja hätistelemään hyttysiä kintereiltä. Ihme kyllä, minua ei ole kiusannut tämän kesän aikana moiset kiusankappaleet.

   Poista
 4. Täytyykin tulla vierailemaan Hämeenlinnassa joku vkl kun matkaakaan ei ole sinne kauhean paljon ^^

  Ihanaa viikonloppua Marie!
  (itse olen täällä ihan päivistä sekaisin kun oon lomalla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa sinulle, joko olet tehnyt visiitin Hämeenlinnaan? :)

   Poista
  2. En vielä ja voi olla että jää seuraavaan lomaan kun koulu alkaa jo maanantaina ja syksy tulee olemaan ohjelmaa täynnä ^^

   Poista

Kiitos kommentista.