6.2.2019

Uunifetapasta

Instagramissa tuli alkuviikosta vastaan varsin herkkuliset kuvat tästä Uunifetapastasta ja klikkailin liki siltä istumalta itseni Liemessä-blogiin, josta siis alkuperäinen resepti löytyy! Vesi herahti kielelle siinä määrin, että päätin laittaa kyseisen resepetin testiin hetimiten. Voin kertoa, että tänään on h e r k u t e l t u !
 
Uunifetapasta
(kahdelle)
 
Tarvitset:
200 g fetajuustoa
1 dl oliiviöljyä
1 rasia kirsikkatomaatteja 
pippuria
suolaa

pastaa
1 pkt pekonia

Tee näin:
Lorauta uunivuoan pohjalle tilkka oliiviöljyä. Halkaise fetajuusto kahtia, laita palat ja kirsikkatomaatit kokonaisina vuokaan. Lorauta päälle reippaalla kädellä oliiviöljyä. Mausta pippurilla ja suolalla. Paista uunin keskiosassa ensin 200-asteessa 15 minuuttia ja sen jälkeen käännä uuni grillivastukselle ja nosta lämpö 225-asteeseen. Anna ruoan muhia vielä noin 10 minuuttia. Paistoaika riippuu uunista, joten paahtumista kannattaa tarkkailla. Keitä pasta ohjeen mukaan. Pilko pekoni pienen pieneksi ja paista rapsakaksi pannulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.