24.7.2019

NIIN HERKULLISTA - MAKROTEX


Viime lauantain herkutteluhetki. Kahvia, kahvipullaa, laiskottelua ja muutama jakso Gilmoren tyttöjä. Aika täydellistä. Ja vitsit, että toi rähmämunkki eli Berliininmunkki oli ihan älyttömän herkullinen. Se oli juuri niin tuore kuin olla ja voi ja vadelmahilloa oli.. sitä oli kerrankin riittävästi. Om nom.

Pieni Lintu-blogissa on tällä viikolla Makrotex valokuvahaaste teemalla niin herkullista. Linkistä pääset katsomaan muiden kuvia. Pieni Lintu

12 kommenttia:

 1. The beautiful dessert looks just my size, and I am convinced the Scandinavian pastries have lots less sugar in it than the American (I am Dutch myself but have lived a long time in California)! And I love your header photo!
  Thank you for coming to my blog - wish I could read what you write. Do you know you can put a translation widget in the sidebar? Have a great week!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you for your message. The translator widget is now added to the blog, hope it helps. :)

   Poista
 2. Many thanks for the translation widget, Marie! Will come back later in the week (because I am running a photo challenge now) to peruse your blog! Cheers

  VastaaPoista
 3. Berliini munkki ja kahvia! Nam herkkua. Upea kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harvoin tulee ostettua. Tällä kertaa mukaan tarttui kyllä erityisen herkullinen munkki, nam. Vaikka olikin ihan tuosta lähikaupan paistopisteeltä. :)

   Poista
 4. Berliininmunkki oli lapsena saatava joka kaupunkireissulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Berliininmunkki kuuluu vahvasti myös minun lapsuuden aikaisiin muistoihin. Toinen herkku kahvilassa, josta jo lapsena pidin kovasti oli hevosenkenkä (viineri), jonka herkuttelin aina päärynän makuisen trip-mehun kanssa.

   Poista
 5. Berliininmunkista tulee kyllä niin lapsuus mieleen ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Lisäksi pidin kovasti myös Hevosenkenkä viinereistä ja suklaadonitseista. Samanlaisia donitseja ei tosin saa nykyään mistään. Lapsuuden donitseissa suklaakuorrute oli paksu ja rapea, nam!

   Poista

Kiitos kommentista.