1.6.2019

TOUKOKUU

Toukokuussa on istutettu parvekkeelle suloisia orvokkeja / ja rempattu makuuhuonetta / Hämeenlinnan pallokerho voitti sm- liigassa suomenmestaruuden / ja Suomi on vuoden 2019 jääkiekon maailmanmestari, Jee! / ollaan fiilistelty kauniita kevätiltoja /  ja lämpömittarin kivuttua hellelukemiin, oloa on viilennetty jäätelön voimin / ja yhtenä aurinkoisena päivänä tuli käveltyä pitkin Helsingin katuja ja kujia.

Koin myös eräänlaista materiaalionnea kun hankin itselleni iPadin - oon ihan rakastunut! Itse asiassa tämä on ensimmäinen postaus iPadilla. Jos luet tätä tietsikalla, kerro jos jokin asetus näyttää ruudulla hassulta. Toukokuu oli kaiken kaikkiaan monellakin tapaa varsin tapahtumarikas ja kiva.

Pieni Lintu-blogin kollaasihaasteen teema on toukokuu. Linkistä pääset katsomaan miltä muiden toukokuu näyttää. Pieni Lintu

Kurkkaa myös Instagram-tileilleni, linkit löytyy sivubannerista!

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää näin läppärin ruudulta katsottuna ^^

  Ihanaa kesäkuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä sitten - näistä tietokone ym hommeleista kun ei aina voi mennä ihan takuuseen, että miten missäkin ohjelmassa tai laitteessa toimii.

   Sinulle myös mitä parhainta kesäkuuta!

   Poista
 2. Toukokuusi kuullostaa kivalta. Oli ihanaa, kun saimme nauttia jo toukokuussa kesäisistä ilmoista. Toivotaan, että kesä palaa ensi viikolla.

  VastaaPoista
 3. Tuota pätkis jätskiä pitäs maistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli ihan hyvää, mutta todettiin mun miehen kanssa, että kyllä itse tehty Pätkis jäätelö on parempaa. :) Tuossa jäi maku vähän ”laimeaksi”.

   Poista

Kiitos kommentista.