18.6.2019

PIDETÄÄN HAUSKAA - MAKROTEX
Viime viikolla Helsingissä juhlittiin monin eri tavoin Helsinki päivää. Kaupunki oli täynnä tapahtumia ja ihmisiä. Minä suuntasin mieheni kanssa Radio Suomipopin Helsinki päivän konserttiin Kaisaniemenpuistoon, jossa treffasimme myös minun hyvän ystävän, tämän tytön ja miehen -  Oli kyllä ihanaa nähdä pitkästä aikaa. 

Alun alkaen oli suunnitelmissa, että olisimme käyneet myös muutamissa museoissa, mutta suosiolla skipattiin ne. Jälkikäteen olimme molemmat tyytyväisiä siihen, että ei buukattu yhtään enempää ohjelmaa samalle päivälle, koska päivän aikana tuli oltua ihan riittävästi jalkojen päällä ja muutenkin.

Ennen konserttia kävimme ”verestämässä” muistoja Pizza Hutissa ja kylläpä pizzat maistui. En tiedä oliko siinä kohtaa vain kiljuva nälkä vai mikä, mutta itse tykkäsin kyllä kovasti paljon. Harmi, että täällä Hämeenlinnassa ei ole enää Pizza Huttia. 

Kuten kehnoista ja vähäisistä kuvista saattaa arvata, meillä oli kyllä varsin hauska päivä. Kotiin päästyämme hoksasin, että myös suunnittelemani ryhmäkuva ystäväni ja tämän perheen kanssa jäi  kokonaan ottamatta. Silloin kun on oikein hauskaa - jää kaikki muu, kuten kuvaaminen vähemmälle.  

Pieni Lintu-blogin tämän viikon Makrotex valokuvahaasteen teema on pidetään hauskaa. Linkistä pääset katsomaan muiden kuvia. Pieni Lintu

12 kommenttia:

 1. Kesäistä ilottelua. Aina kun ilo on ylimmillään, unohtaa kuvata <3

  VastaaPoista
 2. Onnistuneen kesäpäivän resepti: hyvä ruoka, hyvä seura ja jotain kivaa tekemistä. Kuulostaa tosi kivalle :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tykkään myös - harmi vaan, että täällä Hämeenlinnassa ei ole ollut Pizza Huttia vuosiin. Niin harmillista!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kyllä vaan. Ja mikä parasta, kesä on vasta alussa.

   Poista
 5. Mukavat kuvat hauskasta päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäiseksi jäi kuvaaminen, mutta kiitos kuitenkin.

   Poista
 6. Oi Pizza hut - klassista!Nyt tuli nälkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klassista, sinäpä sen sanoit! Oli kyllä hyvää.

   Poista

Kiitos kommentista.