5.6.2019

KESÄ ON TÄÄLLÄ - MAKROTEX


Toukokuun vaihtuessa kesäkuuksi, tuli helteet ja auringonpaiste myös ryminällä tänne Etelä-Suomeen. Oikeastaan vasta tässä ihan viime päivien aikana on tullut todella sellainen fiilis, että kesä on täällä. 

Yksi odotetuimpia juttuja minulle kesässä on upeat kesäillat. Eilen pääsimme kauppareissun yhteydessä ikuistamaan kuvaruudulle(kin) kuvassa näkyvä upea auringonlasku, jota pysähdyimme ihastelemaan ja kuvaamaan toviksi. Linnut lauloivat ja pellolla hyppelehti muutama jänönen. Ja tuo herkullisen värinen aurinko laski hiljalleen horisontin taakse. 

Voin kertoa, että oli liki täydellinen hetki. Mietin vain tuossa pellon laidalla, että ”voi kunpa just nyt istuisimme kotona parvekkeella tai jossain möksällä järvenrannalla ihastelemassa tuota samaista auringonlaskua, lasissa valkkaria, harteilla lämmin viltti ja vieressä tuo tärkeä ihminen, jonka kainaloon käpertyä. Eikä kiire mihinkään”. Onneksi kesä on vasta alkanut! 

Pieni Lintu-blogin tämän viikon Makrotex valokuvahaasteen teema on kesä on täällä. Linkistä pääset katsomaan muiden kuvia! Pieni Lintu

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oli kyllä upea, niin kuin se on aina. :)

   Poista
 2. Kesäinen hetki auringonlaskun aikaan on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siinä on aina jotakin erityistä. :)

   Poista
 3. Auringonlaskuja ei väsy ihailemasta. Upea kuva <3

  VastaaPoista
 4. Kesäillat ovat kyllä niin taianomaisia: ne eivät muuttu yöksi oikein milloinkaan, vaan hiljalleen lipuvat aamun puolelle. Kesäaikaan unet jäävätkin, minulta ainakin, kovin vähälle, kun en maltaisi nukkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - olen tässä viime aikoina noussut ylös joka aamu kuin nakutettu kello 04:30. Hetken aikaa olen auringon nousua ihastellut ja kömpinyt sitten vielä joksikin aikaa nukkumaan. Paras hankinta on kyllä ollut pimennysverhot, mutta mahtaako sitten sisäinen kello herättää siltikin?

   Poista

Kiitos kommentista.