2.4.2019

MAALISKUU


Maaliskuussa tuli viihdyttyä paljon keittiössä leipomis-ja ruoanlaittopuuhissa / fiilisteltyä kevään saapumista-ja lumien ja jäiden sulamista / aurinkoiset päivät toivat niin paljon energiaa ja hyvää mieltä / kissa otti kirjaimellisesti aurinkokylpyjä ja kevään ensimmäiset päikkärit parvekkeen sohvalla / tein henkilökohtaisesti paljon asioita tavoiteltavissa olevien juttujen eteen ja siitä olen super onnellinen ja inspiroitunut / saatiin mun äidiltä paketti jäätelöuutuuksia maisteltavaksi ja kyllä onkin jäätelöä mennyt tässä viime viikkojen aikana, hups! / innostuin makramee-solmeilusta vaikka kaapista ei löytynytkään kuin villalankaa / osallistuin Earth Hour 2019-ilmastotapahtumaan / Maaliskuussa tuli todettua monen monta kertaa se seikka, että asioilla on todellakin tapana järjestyä.

Pieni Lintu-blogin kollaasihaasteen teema on maaliskuu. Linkistä pääset katsomaan miltä muiden maaliskuu näyttää. Pieni Lintu

6 kommenttia:

 1. Kauniit sävyt kollaasissa <3
  Oi - jäätelöä - nam! Itse en juuri ole talven aikana jäätelöä syönyt, mutta kun kevätaurinko paistaa niin johan tulee asiaa kaupan jäätelöaltaalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3
   Meillä kyllä syödään ympäri vuoden jäätelöä muutenkin, kuin nyt vain uutuuksia maistellessa, mutta toki enemmän se painottuu kuitenkin kevääseen/kesään. Ehdottomaksi suosikiksi on uusia makuja maistellessani noussut Fazerin Lakritsi puikko, nam!

   Poista
 2. Kiva kollaasi! :)

  Mä taas urputin teidän ongelmista linkityksen suhteen asiakaspalveluun niin vastasi että jos viitsisit täyttää jonkun lomakkeen niin he saa tiedot minkälainen ongelma jne

  https://fresh.inlinkz.com/widget/form/support

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Okei, täytyypä käydä täyttämässä!

   Poista
 3. Orvokit on ihania! Kivoja kollaaseja kaiken kaikkiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.