10.2.2019

SUKLAAKEITTOKIRJA

Löysin kirpputorilta kahdella eurolla tuollaisen överipaksun ja painavan reseptikirjan, jossa on yli 300 suklaa-aiheista reseptiä, apua! En juurikaan omista keittoikirjoja, koska valtaosan ideoista ruoanlaittoon etsin netistä - muun muassa blogeista, ruoka-aiheisista yhteisöistä tai lehdistä. Suklaa- jättiläistä sellaillessani kuitenkin kiinnitin positiivisesti huomion siihen, että kirja kätkee sisälleen monia sellaisia reseptejä, joissa ei ole kovin pitkät ainesosaluettelot, kirjassa on herkulliset kuvat ja onhan tuo nyt vaan niin houkuttelevan näköinen opus. 


Takakansi: "Kirjasta löytyy yli 300 herkullista ja helppoa ohjetta, joiden avulla voit valmistaa keksejä, brownieita, kuppikakkuja, erilaisia leivonnaisia, jälkiruokia, vanukkaita, jäätelöä, kakkuja, makeisia, juomia ja suolaisia herkkuja - tämä on ainoa suklaakeittokirja, jonka tarvitset. Kirjassa esitellään lisäksi suklaan eksoottinen historia aina muinaisesta Meksikosta nykypäivään asti." 

Miltä kuulostaisi esimerkiksi Suklaa-vaahtokarkkikeksit, Suklaiset yllätysmuffinit, Churrot suklaakastikkeen kera, Suklaa-appelsiinimousse tai vaikkapa Tuplasuklaapirtelö. Niinpä! Nyt kun olen tässä pitänyt ko. kirjasta isoo ääntä niin lupaan tottakai julkaista jotakin herkkuja myös täällä blogin puolella, kunhan ehdin leipomispuuhiin.

2 kommenttia:

  1. Vanajaveden rantareitti kuulostaa jo ajatuksenakin ihanalta. Kiva nähdä talvisia kuvia, kun omat ko. paikan muistot liittyvät kesään ja syksyyn. Tämä viikonloppu on meilläpäin ollut vesisadetta ja nyt hillitön pääkallokeli. On kiva katsoa lumikuvia, kun ulkona on nyt yhtä suurta jääkenttää ja vesilätäkköä. Eipä tarvi mennä kauas luistelemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hullun liukasta nyt ja sen vuoksi ollaankin aikalailla pysytelty viikonloppu kotioloissa. Alkuviikosta oli kyllä aivan ihana sellainen oikea talvisää ja onneksi silloin tuli lähdettyä ulos. Rantareittiin kannattaa kyllä tutustua jos joskus liikut Hämeenlinnassa! Sen kun voi lähteä kiertämään esimerkiksi suoraan rautatieaseman nurkalta tai vaikkapa Hämeen linnan pihasta.

      Poista

Kiitos kommentista.