1.5.2018

PARASTA HUHTIKUUSSA

Kiireettömät aamukahvihetket on parhautta. Mukavan lisätwistin kahvihetkiin tuo uudet kahvituttavuudet. Ostin alkukuusta testiin Pauligin Cafe New York-kahvia. Sanotaan näin, että minun mielestä ihan jees arkikahviksi. Keltainen kahvipaketti on minusta yhtä kuin kevät. 


Televisiosarjan kuvaukset. Kävin seuraamassa nelosen Kupla-televisiosarjan kuvauksia. Hauskaa oli kokemuksena ja muutenkin.


Teatterinäytelmä. Tampereen teatterissa kävin katsomassa kappaleen "Näytelmä joka menee pieleen" ja voin kertoa, että pieleen meni ihan kaikki. Ihmiset nauroivat sydämensä kyllyydestä ja niin myös minäkin. Oli ihan super ihanaa päästä pitkästä aikaa teatteriin. 


Keilakisa. Leikkimielinen keilakisa mieheni kanssa. Voittajan on helppo hymyillä, köhöm! 

Vappu. Siman tein itse, mutta munkkien kanssa mentiin tällä kertaa helpomman kautta. 

Toukokuu on alkanut. Täällä on vietetty vappua leppoisasti kotioloissa. Päätin tänään ihan yks kaks yllättäen, että päivittelen tästä lähtien tänne blogin(kin) puolelle valokuvin parhaita paloja menneiltä kuukausilta. Hetkiä ja asioita, jotka jostain syystä on minulle itselleni jäänyt päällimmäisenä mieleen. Tällä kertaa vilkaistaan luonnollisesti juuri päättyneeseen huhtikuuhun. Lisää kuvia ja fiiliksiä löytyy mun Instagram-tililtä: mariehoo_

Mitkä asiat/tapahtumat sinulle jäi positiivisesti mieleen huhtikuulta?

2 kommenttia:

 1. Ihan juuri täydellinen vappu ja saman kaavan mukaan meni meilläkin, vaikka kas kummaa ei grillattu, vaikka miestä kovin grillaus poltteli. Hauska nuo Kupla ohjelman kuvaukset, ihan varmasti mieletön kokemus.

  Mukavaa viikon jatkoa Marie <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, mukavan leppoisa vappu. Ihan varmasti olisimme poikenneet myös vappubasaarissa Verkatehtaa miljöössä, mutta sade "pidätteli" meitä tällä kertaa kotona.

   Sinulle myös mukavaa viikkoa, pian se onkin jo taas viikonloppu.

   Poista

Kiitos kommentista.