1.4.2018

TERVETULOA!

Mukavaa sunnuntaita. Tänään vietetään aprillipäivää. Oletko onnistunut juksaamaan tänään ketään? Onko sinut mahdollisesti yllätetty? Jos onkin, niin toivottavasti hyvän maun rajoissa. Se, että tänään on aprillipäivä, ei suinkaan tarkoita sitä, että minä olisin teitä täällä huijaamassa. Nimittäin I am back, sillein aikuisten oikeasti. 

Olen ikävöinyt ihan valtavan paljon kirjoittamista ja bloggaamista. Viimeisen parin kuukauden aikana polte on vain vahvistunut ja oikeastaan sitä tässä kuukausien ajan olen odottanutkin. Tehtyäni tässä hiljattain sen päätöksen, että kyllä minä vielä jonain päivänä palaan, olen pyöritellyt mielessäni muutamaa kysymystä. Perustanko kokonaan uuden blogin vai jatkanko täällä vanhassa ja tutussa osoitteessa. Valitsin jälkimmäisen ja tässä sitä nyt ollaan, ihanaa! 

Kuten huomaatte, olen piilottanut kaikki vanhat postaukset ja ulkoasuun olen tehnyt pieniä muutoksia. Miltä näyttää? Nyt saa heitellä kommentteja ihan reippaasti tulemaan. Onko riittävän selkeää? Löytyykö kaikki tarvittava tieto? Tässä lähdetään nyt ihan todenteolla puhtaalta pöydältä liikkeelle. Saattaa olla, että osan ruokaresepteistä tulen julkaisemaan uudelleen, mutta niin.. katsotaan. Olen nimittäin itse huomannut, että on äärimmäisen helppoa tulla vaikkapa kesken ruokaostosten täältä kurkkaamaan, että mitä aineksia esimerkiksi kinkkupiirakkaan tulee. Näin kulkee kätevästi aina matkassa reseptit ja ostoslistat. Kätsyä -  sanon minä.


Olet lämpimästi tervetullut lukemaan blogiani. Ja hei, aurinkoista huhtikuuta!

8 kommenttia:

 1. Kiva kun blogi on taas "auki" Minua ei ole (kai) huijattu vielä mutta onhan tässä aikaa. Uusi ulkoasu on oikein sievä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ensin jotain värillistä taustaa, mutta päädyin lopulta mahdollisimman yksinkertaiseen ja puhtaaseen. Tuokoon kuvat sitten sen värin ja rosoisuuden. Mukavaa olla takaisin. :)

   Poista
  2. Ja hei, vielä erityiskiitokset siitä että jaksat vastata kommentteihin, se on tärkeä juttu ainakin mulle ^^

   Poista
  3. Kyllä mä pyrin aina vastaamaan. :) Tietysti oman haasteensa tuo jos lukijavirta ja sen myötä kommentoiminen kasvaa jotenkin todella paljon, mutta se on sitten sen ajan murhe.

   Poista
 2. Ihanaa, että olet täällä ja näyttää todella kauniilta ja raikkaalta, mutta aina on sinun postaukset olleet todella ihania. <3 Onnea uusille kuvioille ja blogin ulkoasulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia sanoistasi. <3 Mukavaa olla takaisin.

   Poista
 3. Jee, kiva kun palasit! Sivut näyttävät hyvältä. Jään odottamaan sisältöä. :) Minulla on myös tapana toisinaan katsoa omasta blogista joitain reseptejä. Sieltä löytyvät niin kätevästi ne parhaat, hyväksi havaitut. Mukavaa huhtikuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mukava kuulla että porukka on innoissaan tästä mun paluusta. <3 Väkisin ei synny tekstiä, joten välillä on hyvä ottaa vähän etäisyyttä. Tällä kertaa vain meni vähän pidempi aika inspiraation löytymiseen, mutta ihanaa olla nyt takaisin.

   Poista

Kiitos kommentista.