19.4.2018

KOLME HYVÄÄ

Luin tässä jokin aika sitten Kissojen valtakunnassa-blogista tällaista "kolme hyvää"-haastetta, joka on ilmeisesti pyörinyt blogeissa jo jonkin aikaa. Anna kirjoitti samassa postauksessa siitä kuinka hän pitää positiivisuuspäiväkirjaa. Niin minäkin!

Ostin itselleni viime vuoden alussa päiväkirjan, tuollaisen viiden vuoden päiväkirjan. Tilaa kirjoittamiselle on vain 4-5 riviä eli suhteellisen vähän. Aluksi tuntui haastavalta kirjoittaa niin pieneen tilaan kokonaisesta päivästä, mutta käytön myötä olen huomannut, että se onkin ollut todella toimiva juttu. Kun tilaa on rajallisesti, tulee kirjaan rustattua muistiin vain ne oikeasti tärketä asiat. Joskus saatan kirjoittaa sinne ylös vain muutaman positiivisen asian tai sanan, jotka jollain tapaa kuvastaa juuri sitä päivää.
 

Tällä hetkellä on toinen kierros menossa ja on kyllä ollut todella mukavaa palata myös niihin vuodentakaisiin juttuihin samalla, kun olen kirjoittanut tästä vuodesta. Olen myös yllättynyt siitä kuinka vähäisistä muistiinpanoista on voinut palautua mieleen kaikki ne tapahtumat, fiilikset ja hetket.

Rakastan asioiden listaamista, joten tässä minun kolme hyvää-lista (eiliseltä päivältä). Haasteen saa vapaasti napata omaan blogiin ja hei, jos teet tämän niin käypä hihkaisemassa. Näitä on minusta mukava lukea!


Kolme hyvää asiaa päivässäni
* Aurinkoinen ja lämmin kevätpäivä
* Kahvihetki ja keskustelut mummon kanssa
* Grillimakkara (grillattiin kevään ensimmäiset makkarat  tänään partsilla)

Kolme hyvää asiaa minussa
* Empaattisuus
* Huumorintaju (osaan nauraa myös itselleni)
* Hyvä organisointikyky

Kolme hyvää asiaa elämässäni
* Terveys on kaiken a ja o
* Rakkaus
* Itsenäisyys, omillaan toimeentuleminen

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna (tähän asti)
* Työelämässä uudet tuulet / haasteet
* Vapaa-aika
* Ja kyllä mä nautin tällä hetkellä tavattoman paljon kevään saapumisesta

Kolme hyvää asiaa blogissani 
* Lukijat
* Kommentit / vuorovaikutus
* Positiivisuus

Mitä hyvää sinun päivässäsi on tänään?  

2 kommenttia:

  1. Hei! Mukavaa, että tartut haasteeseen. :) Olen huomannut saman, että melko lyhyistä muistiinpanoista pystyy palauttamaan mieleen juttuja. Tänään hyvää päivässäni on, että olo on virkeämpi ja ulkona paistaa aurinko. Mukavaa huhtikuutta sinulle Marie!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auringonpaiste tekee kyllä ihmeitä. Aurinko paistaa täälläkin muutaman harmaan ja sateisen päivän jälkeen ja heti tuntuu olevan taas energiaa ihan toisella tapaa.

      Poista

Kiitos kommentista.