8.4.2018

KEVÄÄN MERKKEJÄ - MAKROTEXLuonto on tällä hetkellä aikamoisessa muutostilassa. Lunta on paikka paikoin, hiekkateillä saa väistellä kuralätäköitä ihan huolella ja se ikävin ilmiö tienpientareilla on r o s k a t . Jos ei arska paista, on tuolla toisinaan aika karuakin. Ja siitä syystä minä olenkin aloittanut kevätfiilistelyn sisätiloissa. Olen hankkinut meille uuden viherkasvin, peikonlehden (olen siitä hyvin innoissani) ja erilaiset viikonloppukukat piristää kummasti. Kuvat tämän viikon kimpusta. 

Pieni Lintu-blogista löytyy viikottain vaihtuvat makrotex-valokuvahaasteet. Tämän viikon teema: kevään merkkejä.  Linkistä löydät osallistumisohjeet ja muiden haastekuvia.

6 kommenttia:

 1. Kukat piristää aina. Mulla vielä viime viikonloppuiset neilikat maljakossa, niistä on iloa pitkään ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neilikat ovatkin kestäviä! Mulla on ihan hirveä "himo" menossa kukkien kanssa ja yritän aina ottaa mahdollisimman ison hyödyn niistä irti. Tänään olisin ostanut kimpun ruusuja, mutta lähikaupassa ei ollut .

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No näinhän se on.. viis mutalätäköistä ja harmaista päivistä. Aikuisten oikeasti on ihanaa kun kevät on saapunut! Leskenlehtiä olen yrittänyt pongailla, mutta vielä ei ole näkynyt. :)

   Poista

Kiitos kommentista.