4.4.2018

ELÄMÄNI AAKKOSET

Luonnoksissa on lojunut jo tovin haaste jonka olen saanut Visual diary-blogin Jenniltä. Kiitos. Lyhyestä virsi kaunis. Tässä minun elämäni aakkoset.

a - Auringosta saan niin valtavan paljon energiaa. 
b - Baari vs. yökerho. Baari. Käyn harvoin ulkona, mutta silloin kun tulee lähdettyä valitsen mieluusti sellaisen rauhallisen ja viihtyisän paikan. Sellaisen missä pystyy keskustelemaan ihmisten kanssa ilman, että tarvitsee huutaa äänensä.
c - Couscousia en ole koskaan syönyt.  
d - Digiboksi (tallentava) on oiva kapistus ja meidän perheessä kovassa käytössä. Tuntuu, että tämän tästä tallennustila huutaa hoosiannaa. 
e - Elokuvien maailmaan on ihanaa uppoutua. Suraavaksi ajattelin katsoa elokuvan Pahatar.
f - Faija. Isä on "faija" mun puhelimen muistissa.
g - Graavilohi ja glögi kuuluu meidän perheen jouluherkkuihin. 


h - Huumoria elämässä pitää olla.
i - Irtokarkit kuuluu mun paheisiin. Kauhon aina niiden tiettyjen karkkien lisäksi myös muutaman uuden maun testiin. Eniten pidän suklaasta, lakritsasta ja kirpeistä hedelmäkarkeista. Ja nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen, taitaa kaikki karkit olla pehmeitä. Nallekarkit ovat sellaisia ikisuosikkeja jo ihan sieltä lapsuudesta asti. 
j - Joulu on juhlista se itselleni tärkein, suurin ja mieluisin.
k - Kahvia ilman en luultavasti voisi elää. Kahvi on paljon enemmän kuin vaan pelkkä kahvi. Se on elämäntapa ja intohimo. Rakastan tuoreiden kahvipapujen tuoksua ja hyviä, laadukkaita kahveja. Vastajauhettu kahvi on h e r k u l l i s t a.
l - Livemusiikista pidän valtavasti. On mukavaa käydä keikoilla tai vaikkapa kuunnella lämpimänä kesäpäivänä musiikkia jossain rennossa ilmaistapahtumissa. 
m - Muistikirjoja ei voi olla koskaan liikaa. Rakastan kaikenlaisia muistikirjoja ja vihkoja.
n - Naisellisuus. Vaikka rakastan rötvätä himassa kulahtaneissa lökäpöksyissä hiukset sekaisin, löytyy minusta myös se laittautuja-ja korkkarimuijakin.


o - Onnellisuus. Siihen ei paljoa tarvita, kun ymmärretään nauttia elämän pienistäkin asioista. Oli ne iloa ja onnellisuutta tuovat asiat sitten meille mitä tahansa.   
p - Parisuhde on mulle äärimmäisen tärkeä ja henkilökohtainen asia. 
q - Gerbiilit on söpöjä. Minulla oli lapsena nappisilmäinen gerbiili nimeltä Tiko. Nimensä Tiko sai sarjasta Matka maailman ympäri 80 päivässä.
r - Ruusut kuuluvat lempikukkiin.
s - Sunnuntaisin meillä vietetään siivouspäivää. On mukava aloittaa uusi viikko kun koti on puhdas ja järjestyksessä.
t - Televisiosarjojen kanssa on sama kuin elokuvienkin kanssa. Niiden parissa viihdyn hyvin, joskus jopa vähän liiankin hyvin.  
u - Ulkomailla olen matkustanut kovin vähän (vielä). Haaveena on päästä käymään joskus ainakin Australiassa, Islannissa, Italiassa ja Yhdysvalloissa.  v - Vaaleanpunaiset kissantassut on söpöintä ikinä.
w - Wiinerit. Rakastan paikallisen leipomon (Laurell) luumuwiinereitä.
x - XZ:n hiustenhoitotuotteita olen käyttänyt vuosikaudet. Kaikki alkoi terva shampoosta (kun etsin silikoonitonta shampoota) ja se oli rakkautta ensi hetkestä se. Sittemmin olen kokeillut ja käyttänyt kyseisen merkin tuotteita ristiin ja rastiin. Ikisuosikkejani on mainitsemani terva shampoo sekä omena shampoo, jonka tuoksu on aivan i h a n a .
y - Yöt. Erityisesti kesäyöt. Niissä on sitä ihanaa tunnelmaa, pysähtyneisyyttä, aistikkuutta ja kesäfiilistä parhaimmillaan. Kuumina kesinä myös yöt ovat tuoneet helpotusta helteen uuvuttamaan olotilaan. 
z - Zalando-verkkokaupasta tulee silloin tällöin tilattua vaatteita, asusteita ja kenkiä.
å - Åbo eli Turku on jäänyt mulle vieraaksi kaupungiksi.
ä - Äiti on tärkeä ihminen.
ö - Örinämusiikkia en ymmärrä, mutta onneksi kaikkea ei tarvitsekaan ymmärtää.

Aurinkoa sinun keskiviikkoon!

4 kommenttia:

 1. Jee, kiva kun vastasit haasteeseen ^^ Mulla on sama irttismaku silloin harvoin jos karkkia syön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun haastoit mukaan! Aluksi tuntui haastavalta ja rehellisesti sanottuna olin ihan varma, että osa kirjaimista jää tyhjäksi, mutta onnistuinpas. :)

   Poista
 2. OIh, kiva kun linkkasit osoitteesi mulle. Näitä tällaisia on niin mukava tehdä ja lukea. :) Meiltä löytyi molemmilta K:n kohdalta kahvi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogini ehti viettämään neljä kuukautta hiljaiseloa, mutta nyt taas uudella innolla päivittelen. Kahvi on parasta ja lämpiminä kesäpäivinä uppoaa ehdottomasti myös jäälatte, omnom. :)

   Poista

Kiitos kommentista.