7.8.2017

Uusi alku.

No, mutta.. moikkuli moi!
Viime viikolla julkaisin "jäähyväis postauksen", mutta täällä sitä kuulkaas taas ollaan! Hahaa!

Viikonlopun mietittyäni blogiin liittyviä asioita, päätin että vielä on yritettävä! Rakastan kuitenkin niin paljon kirjoittamista, rakastan valokuvaamista ja blogi jos mikä, on oiva paikka yhdistää muun muassa nämä itselleni mieluisat jutut. Ja koska kuitenkin luen monien teidän muiden blogeja, syntyy aina silloin tällöin halu itsekin kirjoittaa. Jatkossa kuitenkin tulen (tai ainakin pyrin) pitämään jutut tietyn konseptin sisällä. 

Lupaan, että ainakin näiden tunnisteiden alle tulen kirjoittelemaan:
- kahvilat
- kirpputorit
- kirpputoriostokset
- kuukausikollaasi-haasteet
- makrotex-valokuvahaasteet
- ruoka-ja leivontareseptit


Olen hieman siivonnut blogin vanhoja postauksia. Osan säästin ja osan tallensin vain itselleni muistiin. Myös tunnisteita on karsittu reippaalla kädellä sekä ulkoasua hieman elävöitetty uusilla kuvilla.  Voi olla, että tässä syksyn aikana blogin ulkoasu tulee vielä muuttumaan lisää, ehkä. Välillä on kiva uudistaa ja kokeilla uusia juttuja. 

En aseta itselleni minkäänlaisia aikatauluja, joten postauksia tulee sen mukaan, mikä hyvältä tuntuu. Ja Instagram päivittyy edelleen tiuhaa tahtia. Tervetuloa seuraamaan!

Olisi mukava juttu, jos klikkaisit itsesi blogini lukijaksi, jos et sitä jo ole. Tervetuloa vanhat sekä uudet lukijat!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ettet lopettanut. Sinulla on niin kiva blogi ja aivan ihanat kuvat <3 Omaan tahtiin kuulostaa myös hyvältä ja paineettomalta. Kuullaan taasen, mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mukava kuulla. <3 Täällä uudella innolla taas. Olen saanut jopa luonnosvihkoon muutamia postausideoita listattua, tästä se lähtee. Sinulle myös mukavaa viikkoa. Kohtahan se on taas viikonloppu. :)

      Poista

Kiitos kommentista.