4.5.2017

Huhtikuu


Huhtikuussa on.. 
Suunniteltu sisustus- ja kukkajuttuja parvekkeelle / kissa on vallannut jälleen rottinkisohvan (torkkupeiton alla on ihan paras paikka) / rohkenin vihdosta viimein testaamaan Härkistä ja tilasin Kotipizzassa Härkis Kotzonen, tykkäsin! / viime viikolla tuunasin kannet ja otin käyttöön tuollaisen ison vihkon mun unelmille, ajatuksille ja suunnitelmille ("kaatopaikka" kaikelle positiiviselle) / vihko kätkee sisälleen muun muassa ideoita parvekesuunnitteluun (hyvin suunniteltu on puoliksi tehty) / pyöräilykauden korkkasin pääsiäisen jälkeen ja voi miten paljon olen nauttinut jälleen pyöräilystä / varsinaisesti pääsiäistä ei meillä vietetty, mutta otettiin lunkisti, nautittiin vapaista, äidin seurasta, seurapeleistä ja tuhottiin yksi loota mämmiä / olen katsonut Yle areenasta Kotikadun toisen tuotantokauden jaksoja maratoonina / viikot ovat vierähtäneet ihan super nopeasti / huhtikuu on ollut vähän sellainen paikallaan polkeva kuukausi, mitään ihmeellistä ei ole ollut tai tapahtunut / ehkä eniten puheenaihetta on antanut tuo hyvinkin vinhaan vaihteleva sää / ihan kunnollinen lumipeitekin vielä huhtikuun puolella ehti satamaan maahan, mutta onneksi se suli pois vähintäänkin yhtä nopeasti kuin satoikin. Mikä ihaninta, aurinkoa on piisannut, kuten kuvistakin näkee!

Aurinkoa toukokuun päiviin. Sii juu!

Pieni Lintu- blogissa on käynnissä kollaasihaaste teemalla huhtikuu. Käykääpä kurkkaamassa muidenkin kollaaseja!

12 kommenttia:

 1. Vaikka mitään erikoista ei ole tapahtunut, niin ihania puuhia ollut kuitekin täynnä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä vaikka välillä onkin kieltämättä ollut sellainen tunne, että "hitto kun nyt tapahtuisi jotain spessua".

   Poista
 2. Tunnelmallinen kollaasi. Kissa on söpö! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana kuvakollaasi eli huhtikuu. Kisusi on identtinen serkku edesmenneen Minja kisuni kanssa. Yhtä kaunista toukokuuta Marie <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Sinulle myös aurinkoista ja kaunista toukokuuta. <3

   Poista
 4. Kiva kun päivitit taas kuulumisia ^^ Onneksi on instagram niin voi siellä seurata sinua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olikin muutama rivi kirjoitella vaikka jotenkin tuntui edelleen vaikealta. Instagram kun kulkee joka paikassa mukana ja sen päivittäminen on niin samperin helppoa, että väkisinkin jää nämä muut väylät vähemmälle, mutta pidetään kaikki avoinna. :)

   Poista
 5. Herkullisen näköinen pitaleipä!! :)

  Huomasin juuri etten ole muistanut käydä kurkkimassa kollaasihaasteen vastauksia! Hups!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja herkullista olikin, voi pojat! Nam. :)

   Poista

Kiitos kommentista.