17.5.2017

Kahvila Leivintupa

Helmikuussa starttasi juttusarja "Hämeenlinnassa". Ja nyt haluan esitellä teille yhden mun suosikki kahvilan tästä meidän lähi huudeilta, kahvila Leivintupa. Koska paikka sijaitsee ihan Hämeenlinnan ja Hattulan rajalla, Pekolassa, pääsee se mukaan tähän juttusarjaan.

Aulangon hotellilta tuonne on kävelymatkan mittainen matka, eli lähellä on! Kannattaa ehdottomasti poiketa jos satut liikkumaan Hämeenlinnassa tai Hattulassa. ;) Leivintuvasta löytyy parhaat pannukakut sitten mies muistiin, omenamehu tarjoillaan tuorepuristettuna ja miljöö itsessään ihastuttaa kovasti.  Olen tästä ihanasta kahvilasta höpissyt tänne aiemminkin, mutta tuo paikka ei voi koskaan saada liikaa huomiota osakseen! Noup. Aiempi juttu löytyy täältä: Tutustumisen arvoisia paikkoja.

Niin ja se piti vielä kertoa, että tuon paikan naapurista löytyy monille bloggaajillekin tuttu Metsäkylän navetta, josta voi ostaa muun muassa vanhoja rakennustarvikkeita ja erilaisia varaosia rakentamiseen ja remontoimiseen. Tilalta löytyy myös ihastuttavia alpakoita, mutta niin, puhukoot kuvat nyt puolestaan. Sunnuntaina lisäsin kuvia meidän äitienpäivästä myös  Instagramiin.

Kävin siis äidin kanssa Leivintuvassa äitienpäiväkahvilla ja kylläpä pannukakku maistui h e r k u l l i s e l t a pitkästä aikaa. Tiluksilta löytyy myös yksi sympaattisimmista vessoista, joissa koskaan olen asioinut, mutta siitä juttua ihan omassa postauksessa. Olkaahan kuulolla!


"Tässä tuvassa ajalla ei ole merkitystä". Ja siltä tuolla aina tuntuukin, kuin aika pysähtyisi hetkeksi. Aivan ihana paikka hengähtää ja aistia juttuja kaikilla aisteilla.

Kahvila Leivintupa
Ilamontie 5, 13900 Pekola
Avoinna sunnuntaisin kello 11-16

Tämä on osa "Hämeenlinnassa"-juttusarjaa ja aiemmat postaukset löytyvät kätevästi tunnisteella "Hämeenlinnassa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.