11.1.2017

Tammikuu - Makrotex


Pieni Lintu- blogissa on käynnissä makrotex valokuvahaaste teemalla tammikuu.  Käykäähän ihastelemassa myös muiden vastauksia!

On nämä talvet menneet kummallisiksi. Vuosi vaihtui vielä sään ollessa muutaman asteen plussan puolella ja muutaman päivän päästä paukkupakkaset olivat täällä, hyyyr! Kylmin päivä taisi olla viime viikolla perjantaina (-25) ja muistan tuolloin ajatelleeni, että "luojan kiitos, tänään ei tarvitse nenää ulos laittaa", koska loppiainen ja ihana pitkä viikonloppu oli edessäpäin.

Ihan ei muutamassa päivässä koviin pakkasiin ihminen totu, mutta voi kyllä niistäkin päivistä löytyy paljon kauneutta. Bussipysäkin lasissa oli aina niin ihastuttavia kuurankukkia. Ja horisontista oli aamuaurinko hiljalleen nousemassa.

Tällä viikolla ollaan jälleen sään suhteen plussan puolella. Kovin on vaihtelevaa.

18 kommenttia:

 1. Talvi tuntuu aina syksyllä kamalan pitkältä ajalta ja pimeys kamalalta, mutta kyllä se talvi on kaunsikin ja tammikuussa alkaa jo valostumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Hiljalleen päivät pitenevät ja valonmäärä lisääntyy, ihanaa.

   Poista
 2. Pakkaspäivinäkin löytyy kauneutta ja positiivisuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, moni juttu on asenteesta kiinni. :)

   Poista
 3. Kaunis pakkasen huurteinen kuva. Ihanaa tunnelmaa, joka valitettavasti ainakin hetkeksi on kanta-hämeestä pois kiitos plussakelien.

  VastaaPoista
 4. Noita voisi ihailla kameran kanssa, niin että unohtaisi koko linkun. Kauniita!

  VastaaPoista
 5. Hieno pakkaskuva ja kaunis valo kuvassasi :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis höyhenverho sinullakin!

  VastaaPoista
 7. Jooh, tämä sään vaihtelu pistää minua vihaksi. Pyöräni lukko temppuilee oikein urakalla, kun on välillä pakkasta ja välillä suojasäätä. Lämpimässä en voi pyörääni säilyttää sillä, pyörä pitäisi nostaa sellaiseen koukkuun ja minähän en sinne yllä. Tekisi niin mieleni pahoittaa. Mutta...onneksi ollaan menossa kohti kevättä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.