2.1.2017

Joulukuu


Joulukuussa on..
Juhlittu Itsenäisyyspäivää / laulettu joululauluja työpaikan joulujuhlassa / kuunneltu livenä(kin) Anna Puuta / askarreltu kasa joulukortteja ja ihmetelty postin toimintaa (vähän taikkuillut) / shoppailtu viimeisiä joululahjoja / selätetty flunssa (onneksi parannuttiin molemmat jouluksi) / kierrelty äidin kanssa kirpputoreja / rentouduttu hierojalla (ostin itselleni ja M:lle ajat klassiseen hierontaan) / ja kuun lopussa nautin suunnattoman paljon reilun viikon lomasta. 

Päällimmäisenä mielessä tietysti vielä joulu, jota vietimme lähimmäistemme kanssa sekä uuden vuoden vastaanotto. Suklaakonvehteja on vedetty niin, että napa raikaa, mutta muuten onnistuttiin herkuttelemaan tosi iisisti. Joulu oli oikein mukava ja rauhallinen. Vierailtiin vanhemmillamme puolin ja toisin eri päivinä niin ei kenellekään tullut sellaista levotonta ja rauhatonta joulufiilistä. Ainiin, meillä kävi joulupukki! Tuli meitä tervehtimään kyllä niin yllättäen, mutta oli pelkästään iloinen juttu. Ehdottomasti yksi jouluaaton kohokohdista. 

Uusi vuosi otettiin vastaan Helsingin humussa. Käytiin M:n kanssa ensin kaksistaan syömässä ja jouluvalo-kävelyllä Espan puistossa. Iltaa vietettiin sitten muutaman kaverin kanssa Suomi100 avajaisissa Kansalaistorilla (oli siellä muutama muukin, hah!). Vuoden vaihtuessa seisoskelimme porukalla keskellä Mannerheimintietä, poksauteltiin skumppaa ja ihasteltiin upeaa ilotulitusta. Vuosi vaihtui Daruden Sandtromin tahdittamana. Oli aika kova!

Pieni Lintu-blogissa on käynnissä kollaasihaaste teemalla joulukuu. 

Voi olla, että työkiireiden vuoksi blogi ei paljoa tässä alku vuoden aikana päivity, mutta täällä ollaan taka-alalla joka tapauksessa. Jos ennätän niin voi olla, että jonkinlaista postausta vielä rustailen erikseen meidän joulusta sekä uuden vuoden aatosta, mutta en uskalla luvata mitään. Instagramia (mariehoo_) seuraamalla pysyy ehkä tällä hetkellä parhaiten "ajantasalla" siitä, että mitä tänne kuuluu ja mitä täällä touhuillaan.

Hei, ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2017!

10 kommenttia:

 1. Oi tuo leffa....<3
  Hyvää alkanutta uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Toivoin Dirty dancingin lahjaksi ja minua onnisti, hih. Yksi parhaista elokuvista. Viimeksi olen katsonut elokuvan vhs-kasetilta ja siitä on aikaa vuosia.

   Kiitos ja sinulle myös hyvää alkanutta vuotta 2017. <3

   Poista
 2. Kollaasi täynnä tunnelmaa!
  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sinulle myös kaikkea hyvää vuodelle 2017. :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma kollaasissasi!

  VastaaPoista
 4. Kaunista wanhan ajan tunnelmaa kollaasissasi. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja sinulle myös hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 5. Kaikkea ihanaa sinulle vuodelle 2017!

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja sinulle myös mukavaa alkanutta vuotta 2017!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.