16.12.2016

Piparkakkusuklaalevy

Ihastuin aikoinaan Fazerin piparikakkusuklaaseen, mutta jostain syystä sitä ei enää muutamaan vuoteen ole jouluksi kauppoihin tullut myyntiin. Vähän harmittaa, mutta onneksi sitä on helppo valmistaa itsekin. Ja tuleehan siitä nyt paljon kivemman näköistäkin kun itse tekee, tuollaista rouheaa. 

Jaoin ohjeen juuri äsken Instagramissa ja laitetaan se nyt muistiin tännekin. Kyseessä on ihan ehdottomasti mun yksi joulun lemppari herkuista, nam! 


Piparkakkusuklaa

Tarvitset:
 200 g suklaata
6-8 kpl piparkakkua

Tee näin:  
Sulata levy suklaata mikrossa muoviastiassa tai vesihauteessa. Murskaa joukkoon piparkakkuja. Annostele seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan/astiaan ja laita jääkaappiin jähmettymään noin tunniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.