8.12.2016

Joulukuu - Makrotex


Pieni Lintu-blogissa on tällä viikolla Makrotex kuvahaasteen teemana joulukuu.

Joulukuu on vielä alussa ja malttamattomana  tässä odotan, että mitä kaikkea kivaa sillä on vielä meille tarjota?!

Tässä ollaan pää ihan pyörällä näiden viikonpäivien kanssa. Jotenkin sekoitti normi viikkorytmiä tuo itsenäisyyspäivä, mutta ihan pelkästään hyvässä mielessä. Me vietimme päivän lunkisti kotona. M teki maistuvaa ruokaa, katsottiin televisiosta Tuntematon sotilas ja illalla seurattiin tietenkin Linnan juhlia. Olohuoneen pöytä notkui pikku suupaloista ja kuplivasta. Ja taisin vähän innostua siinä Linnan jatkoja seuratessa pyörähtämään pari kertaa myös "tanssilattialla". Hahaa!

Sotiemme veteraanit, ne miehet ja naiset, jotka ovat silloin aikoinaan antaneet ison panoksensa tämän maan itsenäisyyden puolesta, he ovat ne henkilöt jotka tekevät päivästä juhlan. Arvostan sitä ikäpolvea ja olen siinä mielessä etuoikeutetussa asemassa, että pystyn työpanoksellani auttamaan meidän kunniakansalaisia.

Pari sanaa myös tämän vuotisesta pukuloistosta. Oli ihanasti paljon bling blingiä, trendikkäitä kukkakuoseja, upeita kampauksia ja koruja. Minun mielestä illan kaunein leninki oli luontovalokuvaaja Laura Heimosella. Ja illan komein puku Robinilla.

Lokakuun lopulla vastailin teidän lähettämiin kysymyksiin kysymyshaaste postauksessa ja tuolloin kerroin muun muassa, että haluaisin kovasti nähdä livenä kotimaisista artisteista Anna Puun.

Olin eilen kuuntelemassa Anna Puuta ja Lenni- Kalle Taipaletta Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Mä sitten niin tykkään Annan positiivisesta asenteesta ja energiasta, jota ei myöskään keikalta puuttunut. Ja Lenni-Kalle Taipale on kyllä ihan huippu siinä kaikessa mitä se tekee, wou! Tässä se taas nähdään, että kun oikein jaksaa toivoa ja uskoa siihen, että asiat toteutuu niin nehän toden totta toteutuu.

Pst. Muista käydä osallistumassa Dermosil-arvontaan täällä.

16 kommenttia:

 1. Joulukuussa iso tapahtuma onkin itsenäisyyspäivä.
  Hienoja pukuja tosiaan linnan juhlissa. Katselimme vähän
  ystävien luona kyläillessä, heidän valtavasta telkkaristaan :)

  Kauniisti puhut veteraaneista.

  Hyvää joulukuun jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle myös mukavaa joulun odotusta. :)

   Poista
 2. Mekin miehen kanssa katsoimme täällä Barcelonassa Linnan juhlia telkkarista. Oli kivaa taas ihmetellä erilaisia pukuja, itse taisin tykätä eniten siitä oopperalaulaja Angelika Klasin mekosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna minusta todella monet onnistuivat pukuvalinnoissaan. :)

   Poista
 3. itsekin vosin lähteä kuuntelemaan Lenniä ja Annaa Kaksi taitavaa ja positiivistä persoonaa yhdessä...jo pelkkaä ajatus saa hyvälle mielelle1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus tarjoutuu siihen mahdollisuus. Oli kyllä todella rento ja hyväntuulinen keikka. :)

   Poista
 4. Ekan kerran pitkään aikaan jätin juhlat katsomatta, ei vaan jaksanut kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina, en itsekään ihan "nenä kiinni ruudussa" koko ajan ollut. :)

   Poista
 5. Anna Puu on ihana laulaja. Kuvasi on kivan hämyinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tykkään kovasti ja oli ihanaa päästä vihdoin kuuntelemaan Annaa livenä. <3

   Sali-ja klubikeikoilla huomaan aina kaipaavani kunnon kameraa. Puhelimella napatut kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta silti halusin lisätä tänne tyhden vaikkakin vähän kehnon.

   Poista
 6. Hieno postaus!
  Oletpa tosiaan onnekas (tai viisas jo etukäteen), että sinun kiitollisuutesi sotaveteraaneja kohtaan näkyy konkreettisesti eikä vain puheissa!
  Tunnelmallista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon.

   Monen sattumuksen kautta aikoinaan päädyin nykyiseen työpaikkaani.. Olen päässyt tutustumaan ihan uskommattoman leppoisiin ja huumorintajuisiin ihmisiin. Ja huomannut sen, että myöskään ikä ei ole este, elämä on omista asenteista paljolti kiinni.

   Olen oppinut heiltä ainakin sen, että huumori kantaa pitkälle, ja että tiukankin paikan tullen pitää yrittää löytää elämästä niitä mukavia asioita ja juttuja, mitkä sitten taas kantaa eteenpäin ja sen ettei kotiin saa jäädä neljän seinän sisälle. Ei saa katkeroitua ja pitää muistaa liikkua joka päivä. :)

   Poista
 7. Kauniin tyylikäs kuva Annan Puun keikalta. Meillä myös katseltiin linnan juhlia pieniä napostelemisia samalla herkutellen. Hurmioituneina katsottiin sotaveteraanien hilpeää tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, vähän suttuinen.. Kuvan nappasin puhelimella ja eihän ne toivotulla tavalla onnistuneet, mutta halusin silti lisätä tänne yhden. :)

   Poista
 8. Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä samaa sinulle myös. Hurjaa vauhtia tämä joulukuu on alkanut tässä taas menemään, hui!

   Poista

Kiitos kommentista.