6.7.2016

Tiirinkosken tehtaan sisustuskauppa- ja kahvila

 
 
 
 
 

Kierreltiin eilen sadepäivän ratoksi muutamia kirpputoreja ja ajeltiin tutustumaan myös Tiirinkosken tehtaalle. Vanhasta navettarakennuksesta löytyi aivan ihastuttava sisustuskauppa -ja kahvila. Instagramiin lisäsin eilen jo pari kuvaa retkestämme, muun muassa kuvan vohveliannoksesta, jonka nautin kahvin kanssa, omnom.

Kaupan puolella oli myytävänä ihan kaikenlaista sisustukseen liittyen: käsinkaiverrettuja astioita, -pehmoisia päiväpeittoja, pellavaliinoja, mattoja, petivaatteita, kynttilöitä, tauluja, kelloja ja ties mitä. Oli erilaisia tuoksuja, pesuaineita, saippuaa, vaatteita, koruja, kenkiä ja asusteita. Herkkuosastolta löytyi kahvia, teetä ja oman tilan lihatuotteita. Oli suloisiin paperipusseihin paketoituja karamellejä (ja mietin, että miksei kaikissa kaupoissa tuotteet voisi olla yhtä ihastuttavissa paketeissa ja pusseissa, yhyyy?!), ruislastuja, mausteita ja erilaisia pastoja.

Ihastuin paikkaan toden teolla ja tästä syystä haluankin nyt kertoa paikasta teille muillekin. Lupasin alkukesästä, että postaan tänne pitkin kesää näitä tutustumisen arvoisia paikkoja lähialueeltani. Tiirinkosken tehdas on yksi näistä paikoista. Ja mikäli on pidempi matka lähteä tänne Hämeenlinaan niin huom, Tiirinkosken tehtaan nettisivuilta löytyy myös verkkokauppa!

Kirpputoreilta ei tälläkään kertaa löytynyt mitään ostettavaa, mutta tuon sisustuskaupan olisin voinut tyhjentää tyystin! Ihastuin erityisesti astioihin, saippuapulloihin ja tarjoiluvateihin, mutta en sortunut heräteostoksille.

Aijempi postaus näistä tutustumisen arvoisista paikoista löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää!
  Tuolla sisustus kaupassa olisi kiva käydä.😍
  Hienot kuvat!
  Mukavaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiva paikka toden totta onkin! Laitoin heti joskuspakkopoiketa-listalle kun tuo tuli keväällä muutamissa blogeissa vastaan.. Hassua etten ollut tietoinen, että lähihuudeilta löytyy joku tuollainenkin. Nyt tiedän, onneksi. :)

   Poista
 2. Äh, minäkin tahdon tuollaiseen kauppaan. Ehkä sieltä jotain tarttuisi matkaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset paikat on kyllä tosi kivoja! Kivaa katsella ja tehdä mukavia ideapoimintoja vaikka ei välttämättä mitään ostaisikaan. Kaikki niin kauniisti esillä ja jo pelkästään esimerkiksi saippuapurkit ja teepakkaukset niin kauniita.

   Poista

Kiitos kommentista.