11.7.2016

Kahvila Laurinmäki

Lähdettiin eilen päiväretkelle Janakkalaan. Ajelimme Laurinmäelle, joka sijaitsee aivan Janakkalan Pyhän Laurin kirkon vieressä Tarinmaalla. Laurinmäeltä löytyy ensinnäkin tuollainen aivan ihastuttava ja symppis keltainen talo, joka kätkee sisälleen kahvilan. Lisäksi paikalta löytyy Laurinmäen torpparimuseo sekä noin kahden kilometrin mittainen luontopolku. Torpparimuseosta kirjoitan oman postauksen, mutta pienen kurkistuksen voit tehdä siihen jo nyt Instagramissa.

Kahvilan työntekijä tiesi kertoa meille, että keltaisessa talossa on kahvilatoimintaa nyt kolmatta kesää ja että rakennus on toiminut aijemmin vuosien ajan museovirastona ja sitä ennen rukoushuoneena. Talossa järjestetään myös konsertteja ja muuta viriketoimintaa, taidetta monessa muodossa.

Tässä jälleen yksi tutustumisen arvoinen kohde! Ihastuttava kahvila korkeine huoneineen ja vanhoine huonekaluineen. Ihanat pitkät räsymatot lattialla ja sellainen välitön tunnelma. Tykkäsin kovin. Tutustumisen arvoisia paikkoja lisää täällä ja täällä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyllä, kaikki tuollaiset vanhat on. Jo pelkästään tuo talo itsessään on minusta todella viehättävä.

   Poista
 2. Instagramissa tätä jo kommentoinkin, että voisin hyvin kuvitella itse asuvani tuollaisessa talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ihastuttava paikka! Kahvittelu tosin jäi seuraavaan kertaan. Meillä meni yhdessä humauksessa aika torpparimuseota kiertäessä. Olisi pitänyt varata vähän enemmän aikaa, mutta onneksi tuo ei kovin kaukana ole. :)

   Poista

Kiitos kommentista.