1.6.2016

Toukokuu

Toukokuu on ollut aivan ihana. Luonto on herännyt talven jäljiltä eloon, kukat ovat puhjenneet kukkaan niin luonnossa kuin terassien, puutarhojen ja meidän parvekkeen kukkapurkeissakin. Huvittaa vieläkin nuo minun ja M:n yhdessä ostamamme pelargoniat! Olimme tarkasti katsovinamme, että ostamme v a l k o i s i a ja persikanpunaisia kukkia. Hah! Noh, nättejä ne nyt ovat joka tapauksessa.

Toukokuussa on..
 juhlittu yksissä häissä / pintaremontoitu kotia / korkattu terassikausi / syöty niin itse tehtyä kuin kaupastakin ostettua jäätelöä / seurattu intensiivisesti jääkiekon mm-kisoja / laitettu parveketta kesäkuntoon ja vietetty siellä aikaa lehtiä lueskellen / muistettu äiti kahvipaketin ja kukkapuskan kera / istuttu iltaa ihmisten kanssa, joita ei olla nähty pitkiin aikoihin / nautittu hellepäivistä / ihasteltu luonnon vihreyttä ja värejä / otettu töissä suht. lunkisti / suunniteltu jo vähän kesälomajuttuja / katsottu maratoonina Sinkkuelämää-jaksoja / haaveiltu kesäviikonlopusta Turussa 

Pieni Lintu -blogissa on tällä hetkellä käynnissä kollaasihaaste teemalla toukokuu. Osallistun kukkakollaasilla pitkästä aikaa haasteeseen.

Ja pist. Joko seuraat minua Instagramissa? Jos et niin sinne nyt mars mars. Kesällä tulee vietettyä tavallista vähemmän aikaa koneella, mutta Instagram on päivittynyt viimeisen kuukauden aikana aika tiuhaan. Lisäsin sinne juuri kuvan mun viime viikolla kirpputorilta eurolla löytämistäni kesäkengistä.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on. Vihreys ja kaiken kaikkiaan luonto muutenkin just nyt.

      Poista

Kiitos kommentista.