18.4.2016

Huhtikuu / Makrotex

 
 
 
 

Pieni Lintu- blogissa on tällä viikolla Makrotex kuvahaasteen teemana huhtikuu.

Ajattelin osallistua pitkästä aikaa Makrotex- valokuvahaasteeseen, vielä kun ehdin. Huomenna alkaakin jo sitten taas uusi haaste! Huhtikuun aikana olen napannut kuvia puhelimen muistiin tosi tosi vähän, mutta nyt osallistun haasteeseen lauantaina ottamillani kuvilla. Instagramiin latasin muutaman kuvan jo lauantaina.

Sain houkuteltua M:n viime postauksen jälkeen ulkoilemaan ja hyvin pian tietokoneen sammuttamisen jälkeen me lähdimme kävelemään Vanajan rantareittiä pitkin. Kävelykierros aloitettiin tuttuun tapaan Linnanpuistosta (en jotenkin osaa kävellä reittiä toiste perin), edeten kohti Kaupunginpuistoa ja rautatiesiltaa.

Rantareittiä olisi ollut Varikonniemeen saakka (ihan rautatieaseman nurkalle), mutta me poikkesimme sen verran reitiltä, että kävelimme rautatiesillan jälkeen Aulangontielle.

Ilma oli kertakaikkisen upea! Lenkkeilijöitä, koiranulkoiluttajia ja pyöräilijöitä tuli vastaan tämän tästä. Levähdyspaikoilla istuskeli ihmisiä ja nuotiopaikalla oli porukkaa grillaamassa. Aikamoisen ihanat ja kesäisetkin tuoksut kantautui meidänkin neniimme. Oi oi!

Vanajan rantareitti - kartta 

16 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä maisemia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Vielä kun alkaa kunnolla vihertämään niin avot! :)

   Poista
 2. Upeita kuvia ja ihana katsella kuvia tutuista maisemista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sellaisia postauksia minäkin ilolla lueskelen, joissa vilahtelee tutut paikat, ympäristö tai asia on jollain muulla tapaa tuttu/läheinen/mielenkiintoinen.

   Poista
 3. Nyt on kyllä ihanaa kun ilma on jo vähän lämmennyt ja luonto herää pikkuhiljaa horroksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Menee vaan niin hurjaa vauhtia nämä viikot ja kuukaudet, että pitää yrittää elää koko ajan hetkessä ja nauttia todella kaikesta pienimmästäkin. Kevät on täällä. <3

   Poista
 4. Kauniita huhtikuun maisemia! Kiva kun ehdit mukaan haasteeseen.
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 5. Upeita, historiaa ja huhtikuuta huokuvia kuvia.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 6. Uimaankin pääsisi jo - melkein kuin avannossa uisi, vesi ei liene vielä kovinkaan lämmintä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei tosin vielä houkuta pulikoimaan ei sitten yhtään. :)

   Poista
 7. Olen saattanut käydä Turun linnassa joskus 70-luvun lopulla koulun kanssa. Tosin iso ehkä, koska muistikuvaa ei ole kuin että peruskoulu huipentui luokkaretekeen Turkuun :)) Kuviesi perusteella käynti linnassa houkuttaisi kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli Hämeenlinnassa liikuskelet niin kannattaa ehdottomasti vierailla myös linnassa! Minä vierailin Turun linnassa muutama kesä sitten ja tulin varanneeksi ihan liian vähän aikaa kiertelylle. Joskus poikettava uudemman kerran sillein oikein ajan kanssa.

   Poista
 8. Kaunis kävelyreitti. Paljon ihasteltavia kohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Sanotaanko, että Hämeenlinnan "helmi" tuo rantareitti kaiken kaikkiaan. :)

   Poista

Kiitos kommentista.