15.9.2015

MakroTex - Varjot

Pieni Lintu blogissa on tällä viikolla MakroTex kuvahaasteen teemana Varjot.

Kuljen arkipäivisin työmatkalla tuon ihastuttavan, keltaisen puutalon ohi. Viime viikon perjantaina aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja piirsi varjoja sen seiniin.

Syksy tekee hiljalleen tuloaan. Lehdet ovat alkaneet kellastumaan ja satunnaisia vaahtera- ja koivupuun lehtiä on tippunut maahan. Tuulen voimasta niitä leijailee pitkin kävelykatuja.

Olen nauttinut suunnattoman paljon viileistä ja happirikkaista syysaamuista. Oman lisänsä tähän alkusyksyyn on tuonut auringonpaiste, mutta yhtä paljon olen kyllä ollut fiiliksissä sateestakin.

 Minusta on iän myötä tullut yhä enempi syysihminen. Eräänä aamuna jopa mietin, että onko syksy sittenkin kaikista neljästä vuodenajasta se paras? En tiedä, mutta nyt tuntuu siltä.

Ihana syksy. 

32 kommenttia:

 1. Mielestäni syksy on paras vuodenaika satoineen ja tuoksuineen. Nyt on aika juoksennella lehtikasoissa - aikuistenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot lehtikasat kieltämättä houkuttaa sekaan juoksentelemaan. :)

   Poista
 2. Onpa tosiaan kaunis talo!
  Minustakin syksy on ihana vuodenaika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, kaunis ja ihanan värinen talo.

   Poista
 3. Kylläpäs onkin viehättävä talo! Nämä varjot ovatkin niin upeita nyt kun syksyinen aurinko valaisee matalalta <3

  VastaaPoista
 4. Aurinkoisen kauniit varjot, kesäiset

  VastaaPoista
 5. Ihana talo ja hieno syyspäivän valo ja varjot!<3 Parasta onkin, kun osaa nauttia aina siitä hetkestä ja vuodenajasta, mikä kulloinkin on käsillä, ettei elämä kulu odotteluun.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Itse ainakin olen pyrkinyt fiilistelemään just tässä hetkessä.

   Poista
 6. Oi miten hurmaava talo varjoineen! Ihastun myös päätäpahkaa kauniisiin taloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, aivan ihana.

   Poista
 7. Taloon heijastuvat varjot ovat ihanat. Puhumattakaan talosta.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 8. Oi ihana talo varjoineen! <3 musta on myös tullut iän myötä enemmän syysihminen =) syksy pirteine keleineen on sit ihana ja ei todellakaan ees sade haittaa, Ilma on sillon ihana hengittää..ehdottomasti syysihminen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ihastuttava talo!

   Jep, tänään kävellessäni työpaikalle, fiilistelin ja katselin maailmaa sateenvarjon alta. Kauempaa maisema näytti aika mystiseltä, sumuiselta. Sadepisaroiden ropina varjoani vasten kuulosti korviini hymyilyttävältä. :)

   Poista
 9. Oi ihana talo varjoineen! <3 musta on myös tullut iän myötä enemmän syysihminen =) syksy pirteine keleineen on sit ihana ja ei todellakaan ees sade haittaa, Ilma on sillon ihana hengittää..ehdottomasti syysihminen! =)

  VastaaPoista
 10. Oi ihana talo varjoineen! <3 musta on myös tullut iän myötä enemmän syysihminen =) syksy pirteine keleineen on sit ihana ja ei todellakaan ees sade haittaa, Ilma on sillon ihana hengittää..ehdottomasti syysihminen! =)

  VastaaPoista
 11. Beautiful shadowy photo!
  Please come by http://image-in-ing.blogspot.com/2015/09/nighttime-paddle-on-jordan-lake.html to link up!

  VastaaPoista
 12. Kaunis kuva. Syksyihmiseksi tunnustaudun minäkin :)

  VastaaPoista
 13. Syksy on ihana, ihana vuodenaika. Ja ihana on myös tuo keltainen talo! Juuri sellainen, mistä haaveilen! :)

  VastaaPoista
 14. Kyllä on kerrassaan ihana talo työmatkasi varrella. Tuo on varmasti jokaisena vuodenaikana kuvauksellinen. Syksy on minunkin mielestäni vuodenaikojen parhaimmistoa. Tykkään vapaapäivistä kun sataa vettä, eikä tarvitse mennä minnekään. Voi vaan oleskella sisällä. Syksyn tullen on myös ihanaa laittaa päälle lämpimämpiä vaatteita ja oikein kääriytyä lämpöön. Ulkona on kaunista, vaikkakin synkkää ja harmaata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, nimenomaa kuvauksellinen! Pitäis joku kerta poiketa reitiltä ja mennä vielä vähän lähemmäksi kuvaamaan. Sisäpihakin näyttää niin houkuttelevalta.. Tuo on kuva vain talon päädystä, mutta minusta se on iso paritalo. :)

   Poista
 15. Kaunis talo ja hienot varjot.

  VastaaPoista
 16. Ihana talo, jota vasten upeat varjot syksyn värien kera!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.