4.8.2015

Chili con carne


Chili con carne

Tarvitset:
2 kpl sipulia
2-3 kpl valkosipulinkynttä
400-500 g jauhelihaa
1 rkl ruokaöljyä
1 prk papuja
 1 tlk tomaattimurskaa
 chilimaustetta
pippuria
suolaa

Tee näin:  
Valmista koko homma padassa. Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet, pilko ne pieniksi kuutioiksi ja kuullota niitä hetki padassa. Lisää joukkoon jauheliha. Paista jauheliha ja mausta oman maun mukaan. Lopuksi kaada joukkoon pavut (ilman nestettä) sekä tomaattimurska. Anna ruoan muhia kannen alla 20-30 minuuttia. Tarjoiluehdotuksena suosittelen kokeilemaan Chili con carnea riisin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Näyttää makoisalta annokselta, vaikka en pavuista tykkää. Heh. Haastoin sinut muuten Bloginitarina nimiseen haasteeseen. Käyhän kurkkaamassa http://noksuko.blogspot.fi/2015/08/blogitarina-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen vasta ihan tässä viime aikoina alkanut pitämään pavuista, en sellaisenaan mutta ruokaan sekoitettuna toimii ihan kivasti. :)

      Kiitos haasteesta!

      Poista

Kiitos kommentista.