10.7.2015

MakroTex - Heinäkuu

Pieni Lintu blogissa on tällä viikolla MakroTex kuvahaasteen teemana heinäkuu.

Heinäkuu on ollut minulle jo useamman vuoden ajan lomakuukausi, niin myös tänäkin vuonna. Nopeasti on pari ensimmäistä viikkoa kohta mennyt, mutta on ihanaa tietää että vielä on yli puolet lomasta edessäpäin. :) Vielä ehtii tekemään kaikenlaisia kesäjuttuja ja hyvää aikaa olisi vielä niille l ä m p i m i l l e ja a u r i n k o i s i l l e kesälomapäivillekin, huhuu!

Mietin loman alussa, että kirjoittelisin blogiin lomajuttuja vähintäänkin kerran viikossa, mutta kaikenlainen touhuaminen ja meneminen on ollut tässä nyt se ykkös juttuja. Pieni Lintu- blogin teema sopii nyt niin oivallisesti mun lomakuulumisien kanssa yhteen, että kerronpa nyt ensimmäisestä lomaviikonlopusta.

Kesäloma alkoi juhlahumussa. Vaikka ei mitään pyöreitä vuosia tässä nyt juhlittukaan niin silti oli mukavaa leipoa vähän kakkuja ja laittaa pöytää nätiksi meitä ja vieraita varten. Meillä on M:n kanssa syntymäpäivät ihan liki toisiaan ja M toivoikin, että hänen juhlapäivänä tarjotaan makeiden kakkujen vastapainoksi voileipäkakkua. Päivänsankari sai haluamansa. :)

18 kommenttia:

 1. On varmaankin ollut hyvät juhlat! Maistuisi tuo voileipäkakku täälläkin! Pitääpä laittaa korvan taakse. Onnea juhlakalulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään sen kummempia juhlia, perinteistä kahvittelua ja seurustelua, mutta mukavaa sellaista. :)

   Kiitos onnentoivotuksista.

   Poista
 2. Onnea teille molemmille. Ihan tässä huolestuin, kun ei sinusta ole kuulunut mitään. :D Mutta sinä oletkin lomaillut. Heh. Syntymäpäivän tarjoilu näyttää todella namilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista. :)

   Oi, mukavaa kuulla että joku on kaivannut. <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä hyviä molemmat. :)

   Poista
 4. Mukavaa loppulomaa! Ja ehkä vieläö kakkuakin kera ruusujen kyläillessäkin.

  VastaaPoista
 5. Tuli ihan nälkä näitä kuvia katsellessa ^_^

  VastaaPoista
 6. Juuri rupesi tekemään mieli kakkua!

  VastaaPoista
 7. Olipa herkullisen kauniit kuvat:) Ensimmäisen kuvan krysanteemit ja kissa viehättivät kovasti. Siinä oli tunnelma parhaimillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin kovin tykkään kuvasta. Vasta kun jälkikäteen selailin kuvia, huomasin että meidän karvakaverikin istuskelin pöydän kulmalla. :D

   Poista
 8. Kauniit kukat ja herkulliset tarjoilut.

  VastaaPoista
 9. Kisukuvat vielä menettelee, mutta kakkukuvat käyvät kyllä makuhermoja kutkuttamaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.