27.5.2015

MakroTex - sininen

 Surffailin päivällä aikani Blogipolussa. Kävin vähän muokkaamassa vielä omia asetuksiani ja törmäsin siellä tällaiseen blogiin Pieni Lintu. Onko sinulle jo tuttu? Jäin ihastelemaan blogin niin kauniita kuvia ja kiinnitin samalla huomioni siellä käynnissä olevaan MakroTex- kuvahaasteeseen. Mietin, että "hei, tuossahan voisikin olla minulle tällä hetkellä sopivaa puuhaa". Valokuvaamista annettujen teemojen mukaan. Joo! :) Äkkiseltään ymmärsin, että teema vaihtuu viikottain, joten haasteisiin ehtii hyvin viikon kuluessa tarttumaan. 

Tämän viikon teema on sininen.

Ensimmäisenä mulle tuli sinisestä mieleen taivas, mutta koska kysymyksessä on Makrokuvaus eli lähikuvaus (ohjeistuksen mukaan tavallisetkin kuvat käy), niin ajattelin osallistua tähän minulle ensimmäiseen kuvahaasteeseen sisustuspainotteisella kuvalla, jonka otin tänään meidän keittiöstä.

Rakastan Iittalan Kastehelmi tuikkukuppeja! Vaikka meillä ei näin kesäisin tuikkuja poltellakaan niin oli pakko jättää koristeeksi tuo taivaansininen kastehelmi. Sopii minusta niin hyvin mm. kesään.

Ja voihan se olla, että tuo pääsee vielä jonain kauniina kesäpäivänä toimittamaan kukkamaljakon virkaa? Joskus nappaan kukkakimpuista vielä ketkuttelevat hyvät kukat pienempiin maljakoihin, ennen kuin ne päätyvät roskakoriin.

16 kommenttia:

 1. Kaunis kupponen! :) Meillä näitä on, mutta hillitymmissä väreissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ollaan haalittu noita kirkkaiden lisäksi muutamissa herkuissa väreissä kuten taivaansinisenä, vihreänä.. Kauniita ovat.

   Poista
 2. Ei vitsi!! Ihan huippu tuo MakroTex -haaste. En ole koskaan ennen törmännyt ja innostuin välittömästi. En vain löydä kodistamme mitään sinistä mistä ottaa kuvan. :) Sininen ei niin kuulu väreihin mistä pidän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Minäkin bongasin haasteen eilen ja olin että "tää on niin mun juttu". Ja hei, jos kotoa ei löydy kuvattavaa niin sitten vaan luontoon liikkumaan! ;)

   Poista
 3. Oi, nämä ovat kyllä kauniita :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava sininen kastehelmikippo. Mukava piriste kirkkaisiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Itse tykkään tuosta kovin! Syksyn tullen sitten etsitään kaapeista taas esille vähän syksyisemmät sävyt. Monikäyttöisiä. :)

   Poista
 5. Kastehelmisarja on kaunista - sininen etenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa kovin! Tosin noiden tuikkukuppien lisäksi meiltä ei (vielä) löydy sarjasta muuta kuin kirkkaana salaattikulho.

   Poista
 6. Ihanan sininen kastehelmi... kesäinen ja raikas :)

  VastaaPoista
 7. Kastehelmi on ihana sarja. Kaunis sininen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja monikäyttöinen. :)

   Poista
 8. Kastehelmi on kaunis - sinisenäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja olen huomannut, että en todellakaan ole ainoa, joka sarjaan on tykästynyt. Ei tosin kyllä mikään ihmekään! :)

   Poista

Kiitos kommentista.